62zachodyslonca - komentarze

Siódmy zachód Słońca

I never meant to cause you any sorrow
I never meant to cause you any pain
I only wanted to one time see you laughing
I only wanted to see you laughing in the purple rain

Dzisiejszy dzień... hmm... za dużo mam czasu, czasu, który tak bardzo chciałbym spędzić z Tobą, przy Tobie, dla Ciebie, o Tobie myślę, ku Tobie mnie ciągnie, za Tobą na koniec świata, przez Ciebie mam dla kogo żyć, dzięki Tobie każdy dzień jest warty przeżycia, na Tobie zawsze mogę polegać, w Tobie jest tyle ciepła, dobra i miłości, za Ciebie oddałbym swoje życie, przy Tobie czuję się wspaniale, TYLKO CIEBIE KOCHAM<3<3<3 Choć czasem jestem rozdarty, to zawsze zwycięża przekonanie o Naszej Wspólnej Wieczności <3<3<3 Przepraszam jeżeli krzywdzę Cię i ranię, widzę to po Twoim opisie (new york, new york.. bez Ciebie smutny na pewno) :( Nie chcę Kochanie, by każde nowe przeżycie, było dla Ciebie powodem do smutku, cierpienia i wyrzutów, chcę jedynie Twojego szczęścia i chciałbym żebyś mogła się cieszyć tymi chwilami, które być może już się nie powtórzą, byś mogła chłonąć je pełną piersią, by później móc je przeżywać powtórnie, opowiadając o nich. Nieważne, że mnie tam nie ma, Kotku cieszę się, że nie siedzisz w domku i nie cierpisz, mając zapewniony zestaw bodźców ułatwiających Ci zaśnięcie:DMarzę o tym, żebyś zasypiała z uśmiechem na ustach, wiedząc, że w Twoim mieście, czeka na Ciebie Ktoś Kto Bardzo Cię Kocha i w pełni akceptuje Ciebie, Twoje posunięcia a przede wszystkim Twój rozwój. Na tym polega dojrzała miłość Skarbie. Na Twoje pytanie odpowiadam całym sercem: nie mam do Ciebie żalu Kochanie i proszę Cię pamiętaj o tym uczestnicząc w tych wszystkich wydarzeniach :*:*:* <3<3<3 Wiedz proszę, że masz we mnie oparcie i wsparcie (jeżeli nie dawałem Ci tego do tej pory odczuć, to proszę uwierz, że już od dziś nie spotka Cię z mojej strony żadna przykrość):* Chciałbym, żebyś żyła w poczuciu, że cieszę się z Twoich sukcesów nawet mocniej niż Ty :D;P (choć wiem z zajęć, że taka empatia słabo scala hihihi). Nie chcę Cię kochać jak nastoletni gówniarz, egoistycznie, czy też jako dorosły Tworzyć z Tobą związek otwarty, gdzie każde będzie miało prawo do cieszenia się jedynie sobą samym :((( Chcę Cię KOCHAĆ MALEŃSTWO <3<3<3 Tak dojrzale, mocno dojrzale, tak żebyś mogła kiedyś stanąć na kwitnącej kaczeńcami łące, rozłożyć ramiona i wykrzyczeć, że jesteś szczęśliwa, że znalazłaś Swoją Lepszą Połówkę, że czujesz się rozumiana, akceptowana, doceniana, kochana... żebyś mogła tak wykrzyczeć o mnie... teraz czuję, że czego się nie dotknę, choćby w najlepszych zamiarach, udaje mi się to co najwyżej połowicznie, bo w tym samym momencie Cię ranię :((( PRZEPRASZAM, że nie dostajesz ode mnie nawet malutkiej cząsteczki tego na co naprawdę zasługujesz, a zamiast pomagać Ci wytrwać w tym kotle, jeszcze dorzucam do ognia :( Jestem żałosny... nie potrafię właśnie w chwilach kiedy najbardziej mnie potrzebujesz, wesprzeć Cię, teraz gdy przyszedł czas, żebym sprawdził się jako Twoja Lepsza Połówka, Twój Przyjaciel, co chwila Cię zawodzę i przygnębiam...:( Jest mi tak przykro z tego powodu ;( Wiesz jednak Kochanie, że nie należę do osób, które siadają na dupie i mówią sobie - trudno, widocznie taki już jestem i nic na to nie poradzę, nie ogarnia mnie bezradność, przeciwnie- zrobię wszystko żebyś mogła wybiec na tę łąkę (bądź też jakąś leśną polanę zasłaną konwaliami) i żebyś faktycznie była szczęśliwa :*:*:* <3<3<3 kocham Cię Słoneczko Moje Jedyne i Najwspanialsze <3<3<3 Perełko jesteś moim najcenniejszym Skarbem <3<3<3 Myślę Tęsknię Kocham <3<3<3

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
28.06.2005 :: 20:04 :: pool-70-110-240-21.phil.east.verizon.net

Jeanine

Kochanie...nie mow tak,prosze!!Wiem,ze chcesz mnie wspierac i robisz to!!Zawsze wiem,ze moge na Ciebie liczyc!!Nawet nie wiesz jak mocno wiem o tym wszystkim...Jestes ze mna sercem-to bardzo wazne dla mnie!!A co do opisu i NY...smutny,bo bez Ciebie Skarbie:( Chcialam po prostu bysmy mogli razem podziwiac wszystkie zapierajace dech w piersi rzeczy...I NY zrobil na mnie wrazenie,ale nie bylo ono tak duze jakby moglo byc z Toba!!Bo z Toba wszystko jest piekniejsze, slodsze. lepsze...tak po prostu jest i nic tego nie zmieni!!Wiem,ze tak bedzie zawsze!!I wiem,ze jak wroce to bedziemy jeszcze szczesliwsi niz przedtem!!Kocham Cie moj Misiaku:***
27.06.2005 :: 00:43 :: talk.pl

ofca

pieknie...chyba tylko tyle potrafie powiedziec...
Talk.pl :: Wróć