62zachodyslonca - komentarze |
Szósty zachód Słońca Misialko Najpiękniejsza -tu znowu będę się tłumaczył :DP Nie ma niestety :( kolejnych części wczorajszego dnia w tym miejscu, ponieważ dużo rozmawialiśmy wczoraj live i jak tylko skończyliśmy to położyłem się lulu, bo na 7 do pracy szedłem :/ a z rana też nie za bardzo miałem czas :( Na szczęście dzisiaj mam :D dlatego po pierwsze <3<3<3 kocham Cię niesamowicie Karolinko <3<3<3 po drugie <3<3<3 bardzo za Tobą tęsknię <3<3<3 po trzecie <3<3<3 już widzę NAS w hali przylotów <3<3<3 Przepraszam Cię Skarbie, że czasami ranię Cię choć jesteś Najkochańszą mi osobą i Pierwszą oraz Jedyną Miłością mojego życia i Nim Samym, ale jak sama powiedziałaś czasami już tak chyba jest, że ranimy tych Ludzi, których kochamy najmocniej :( Uwielbiam Cię Dziecinko Drobinko <3<3<3 Myszko tak niesamowitym przeżyciem było usłyszeć Cię w słuchawce :):*<3 i Twoją Ciocię hihihi Super, że nauczyłaś Swojej Cioci paru słów po polsku ;P hihihi a wogle to mówiłem Ci już, że chciałbym zostać Twoim mężem?? i tylko czekam na okazję, żeby niespodziewanie zaciągnąć Cię przed ołtarz hihihi (i żadnych wieczorów panieńskich) :D:D:D;P <3<3<3 Kocham Cię Karolinko <3<3<3 do usłyszenia/zobaczenia/zobaczenia literek :D :* Dzięki Tobie Kochanie każdy dzień nabiera kolorów i rozświetla się :*** <3<3<3 Myślę Tęsknię Kocham <3<3<3 |
|
Tak napisali inni: |
29.06.2005 :: 20:47 :: pool-70-110-238-193.phil.east.verizon.net Jeanine Kochanie,ja tez mocno cie kocham i strasznie ogromnie tesknie<3<3<3Nie moge sie doczekac juz dnia kiedy znowu sie spotkamy i....kiedy zaciagniesz mnie przed oltarz:D:D(bedzie wieczor panienski!!ja tu rzadze!!:D:D)!! Koteczku,mnie tez bylo niesamowicie milo uslyszec Twoj glosik przez telefon!!Nawet nie wiesz jak sie ciesze!!<3<3:***A cioci niczego nie uczylam:D:DChyba sama pamieta co nieco:D:DBuziaki i do uslyszenia,zobaczenia i zobaczenia literek Koteczku:****Kocham CIe przeogromnie<3<3<3:*** |
Talk.pl :: Wróć |