Czwarty zachód Słońca cz.4
Witaj Maleństwo :*** Jak się spało Mojemu Kochanie Najcudowniejszemu?? Chyba się nie wyspałaś, bo cały czas byłaś ze mną Dziecinko, czułem Cię przez cały egzamin i słyszałem Twoje słowa: "oj Misiu skup się, ugryź to pytanie od drugiej strony, ja Cię zaraz zamorduję, bo ja nie wiem co Ty robiłeś w domq" :DDD hihihi No dobra a teraz sedno :D zdałem, tego jestem pewien, ale Dziecinko czytaj tego sheridana, bo zrobił conajmniej cztery grupy i zaledwie kilka z tych pytań się powtarzały, a tak to ładował jakieś z (wiesz czego) wzięte :/ No ale uporałem się z pomocą Twoją i Szkrabusi z większością pytan bez zająknięcia a resztę naściemniałem ;P:D (just kidding) hihihi Siedziałem przed Torze po lewej stronie pod samiuśką ścianą w tym samym rzedzie co ostatnio :D i tak tęskniłem <3, tak brakowało mi Ciebie obok mnie na krzesełku, na którym siedziała Szkrabusia :DDD W tepsie wyjaśni się dopiero za miesiąc, bo musiałem napisać oświadczenie, żeby wrzucili bonifikatę na rachunek i czekam teraz aż rozpatrzą :/ Teraz posprzątam bałagan i czekam na odzew z Twojej strony Kochanie <3<3<3 Kocham Cię Pierwsza i Jedyna Miłości Mojego Życia <3<3<3 Myślę Tęsknię Kocham <3<3<3 |