62zachodyslonca - komentarze |
Czwarty zachód Słońca cz.2 Dzieńdobry Najpiękniejszemu Kochanie :*** <3<3<3 Mam nadzieję, że słodziutko śpisz sobie teraz, a ja tu siedzę zaziewany i za bardzo jeszcze nie wiem co się dzieje... aaa no tak zaraz mam exa hihihi, a więc ok wanna już leci, musze uważać żeby nie przelać bo znowu joby zbiorę :DDD Hmm... czuję się jakoś dziwnie, bo grama stresu związanego z exem nie posiadam (to jest chore) :D i od wieczora mam dejavu, co bardzo mi się nie podoba, chyba ze względu na podejrzenia związane z zakończeniem tego dejavu (siedze na exie i mam pustkę w głowie) :/ Lajcik, nie takie rzeczy się robiło :D Ponownie śniłaś mi się- tak kochana i piękna jak zawsze <3<3<3 mhmmmm toffam Cię Tofficzko Moja Najcudowniejsza <3<3<3 :******* jesteś Moim Serduszkiem Dziecinko i Moim Aniołkiem, dlatego wiem, że ex pójdzie bez problemacji najmniejszych, bo cały czas jesteś przy mnie Kochanie, tak jak ja jestem przy Tobie <3<3<3 tęsknię za Tobą Kochanie straaaaaaaaaasznie ale będę dzielnie czekać na Ciebie, bo z kim jak nie z Tobą chciałbym prowadzić wspólne życie i mieć dzieci <3<3<3 :****** Ty też Kochanie bądź dzielna, kochamy się i Ta Miłość doda nam sił podczas tych zachodów słońca <3<3<3 tymczasem Kochanie śpij słodziutko i spokojniutko a ja zmykam poszperać w lodówce i sprawdzić wannę no i pomyśleć w co się ubrać choć pewnie założę tę prześliczną koszulkę od Ciebie i jeansy :*:D;P Po czym siądę poczytam jeszcze te pytania, powtórzę i do boju stawić czołą kolejnemu wyzwaniu :DDD <3<3<3 kocham Cię Karolinko- Tylko Twój Misio <3<3<3 Myślę Tęsknię Kocham <3<3<3 |
|
Tak napisali inni: |
23.06.2005 :: 21:13 :: pool-71-242-12-48.phil.east.verizon.net Jeanine Ehhh...Kochanie:***Ja wiem,ze wszystko pojdzie bez problemacji:)Wierze w Ciebie,naprawde:***Ty tez mi sie sniles w nocy...a moze nie zupelnie sniles,bo malo spalam.Nie moglam zasnac,siedzialam myslac o Tobie.O tym jak milo by bylo przytulic sie do Ciebie i zasnac w Twoich ramionach.Tesknie za Toba tak strasznie Tygrysku,nie wiem...nie daje rady bez Ciebie tutaj.To takie trudne!!Kocham CIe Skarbie i marze o powrocie do domu!!<3<3<3<3:*** |
Talk.pl :: Wróć |