62zachodyslonca - komentarze |
Czwarty zachód Słońca cz.1 Dobranoc Kochanie Najsłodsze :*** <3<3<3 Twój Misiak zawija do łózia, bo jutro ten ex i ehhh nie chce mi się tak tam iść, że to masakra :/ Poza tym jutro idę robić avanti w tepsie o te rachunki za neo, a teraz mając Cię przed oczami zanurzę się w ciepłe objęcia Morfeusza i otulając Cię swoim serduszkiem, będąc otulony Twoim serduszkiem udaję się do łózia zregenerować siły na jutrzejszy dzionek :*** Kocham Cię Karolinko <3<3<3 czujesz jak Cię całuję w czółko, usteczka i w calutkie Twoje gładkie, najzgrabniejsze ciałko? <3<3<3 :***PPP Jesteś taka piękna Kochanie, TYLKO TY SKARBIE <3<3<3 całuję Cię i przytulam na dobranoc a teraz zmykam bo Szkrabusia już czeka (Zipek zresztą też :) ) nawącham się Twojego zapachu i lulu :D Słodziutkich, spokojnych i kolorowych senków Maleństwo :*** Twój Aniołek czuwa Kiti :*:*:* do zobaczenia/usłyszenia buziaczki, kocham Cię Skarbie <3<3<3 Myślę Tęsknię Kocham Śnię <3<3<3 |
|
Tak napisali inni: |
23.06.2005 :: 08:38 :: asz66.neoplus.adsl.tpnet.pl Wiem wiem, bo będziesz cały czas ze mną i przy mnie Kochanie :* , biorę Szkrabusię i składam gorące buziaczki na Twoje upalne zgrabniutkie ciałko :*:*:*:*:*:P obcałowuję Cię od czubeczka główki do malutkiego paluszka u stópki :****** <3<3<3 kocham Cię Dziecinko ponad życie <3<3<3 a zresztą co ja za głupoty pisze, przecież Ty jesteś Moim Życiem Skarbie Najpiękniejszy <3<3<3 :***** |
23.06.2005 :: 07:38 :: 195.136.67.222 tamika_ma_bzika Zapraszam do mnie na www.tamika_ma_bzika.hwdp.pl Buziaki :** |
23.06.2005 :: 03:11 :: pool-71-242-12-48.phil.east.verizon.net Jeanine Ja tez ide spac Kotku... i mam nadzieje,ze Twoj zapach utuli mnie tak mocno,ze wszelki smutek odejdzie.Kocham Cie Misiaku i mysle tylko o Tobie<3<3<3:****Powodzenia na examie!!Trzymam kciuki!!:***Wiem,ze dasz rade,kto inny jak nie Ty??:*** |
Talk.pl :: Wróć |