23.06.2005 :: 00:00
Trzeci zachód Słońca cz.5 Ah ah ah!!!!!! normalnie taki jestem szczęśliwy, że mała głowa :DDD Znowu mogliśmy chwilkę porozmawiać Kochanie <3<3<3 Tak się cieszę Serduszko, że nawet nie masz pojęcia (od razu dwa rozdziały sheridana do przodu :))) ) :*** Jak ja Cię kocham Skarbie, to już snuję plany, że pierwszy tydzień po powrocie to Cię zamęczę swoją skromną osobą (chyba że Ty pierwsza mnie zamęczysz :DDD ), już nei mogę się doczekać Twojego oddechu na mojej twarzy, Twoich smukłych nóżek gładzonych przez moją dłoń, Twojej zgrabnej pupci obcałowywanej przed zaśnięciem, Twoich ust, tak gorących i namiętnych Moja Całuśniczko Najpiękniejsza hihihi Ooo Francuzeczka hihihi <3<3<3 Kocham Cię po prostu KOCHAM KOCHAM KOCHAM i nigdy nie przestanę!!!!!! Wiedz, że zawsze będę na Ciebie czekał Kiti i nic ani nikt nie jest w stanie tego zmienić <3<3<3 Jestem tu dla Ciebie Kiti i zawsze będę, i obiecuję Ci Miłość, Wierność... pozwolisz mi zostać swoim mężem (spanielek) ?? do zobaczenia wierzę, że wkrótce Kochanie <3<3<3 Myślę Tęsknię Kocham <3<3<3