62zachodyslonca - komentarze |
Trzeci zachód Słońca cz.1 Witaj Maleństwo :*** U mnie jest już po północy dlatego rozpoczął się już trzeci zachód słońca, a Ty zapewne dopiero szamiesz kolacyjkę |na zdrowie :) | Właśnie zamierzam się jakąś godzinkę może półtorej kimnąć i dalej czytać te wykłady :D Dziękuję, że znalazłaś dla mnie chociaż chwilkę, żebyśmy mogli poklikać :) :*** Najważniejsze, że serduszkami jesteśmy ze sobą, że myślimy o sobie :))) <3<3<3 Tak bardzo mocno Cię kocham Aniołku <3<3<3 Cieszę się, że Cię tam dokarmiają :DDD hihihi wreszcie nie możesz odmówić :DDD Patrzę na nasze zdjęcia i nazachwycać się nie mogę jaka Ty jesteś piękna, a jak już z Tobą rozmawiam, to to piękno objawia się w jeszcze wspanialszy sposób :*** Gdyby wszyscy ludzie byli tacy jak Ty, ten świat byłby na pewno lepszy :) do zobaczenia /usłyszenia Kochanie <3<3<3 Myślę Tęsknię Kocham <3<3<3 |
|
Tak napisali inni: |
23.06.2005 :: 15:51 :: ate121.neoplus.adsl.tpnet.pl Misialku :*** Cały czas Cię czuję, nawet przez sen, słucham Cię Moja Lepsza Połóweczko :***** <3<3<3 Myślę, że Ty również czujesz jak Cię utulam do snu. mimo, że gdy Ty sie kładziesz ja już śpię, ale to wszystko co mi się śni oddaje to co usiłuję Ci mentalnie przekazac :*** <3<3<3 Tęsknię okropnie i kochaaaaaaaaam Cie tak bardzo Karolinko <3<3<3 |
22.06.2005 :: 19:48 :: pool-71-242-12-48.phil.east.verizon.net Jeanine Oj,Kochanie....tak bym chcala byc teraz przy Tobie,utulic Cie do snu...ukochac i ucalowac!!!A tu....moge przytulac sie jedynie do Nianiusia,kory spi ze mna i caly czas go tule!!Kocham Cie Skarbie<3<3<3Tesknie szalenie!!!:************************ |
Talk.pl :: Wróć |