62zachodyslonca - komentarze

Drugi zachód Słońca cz.5

|Lepiej smucić się i kochać, niż żyć bez miłości w szczęściu|

Chwilkę pogadaliśmy Maleństwo, heh a raczej poklikaliśmy, tak, czuję się nienasycony, bo "tak bardzo bardzo kocham Cię, tak bardzo potrzebuję Cię" <3<3<3 Chciałbym Cię chłonąć całym sobą, wszystkimi zmysłami. Chciałbym mieć taki |magiczny monitor|, który pozwoliłby nam przytulić się do siebie, poczuć swój oddech, bicie naszych serc dać odczuć naszym policzkom, móc pobaraszkować dłońmi i odczynić taniec palców złączonych rąk... <3<3<3 Tak bardzo Cię kocham Karolinko, że wiem, wierzę i jestem pewien, że z Miłością stawimy czoła temu wyzwaniu <3<3<3 Myślę Tęsknię Kocham <3<3<3

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
23.06.2005 :: 15:53 :: ate121.neoplus.adsl.tpnet.pl

62zachodyslonca

A wiesz Maleństwo, że ten czas minie szybciej niż się obejrzymy:DDD umocnieni Naszą Miłością będziemy parli do przodu i żaden dzień nie będzie nam straszny Kochanie :*** Kocham Cię i całuję w... tam gdzie tylko sobie życzysz hihihi Ty Mała Zbereźniczko :***
22.06.2005 :: 19:46 :: pool-71-242-12-48.phil.east.verizon.net

Jeanine

Ja tez jestem nienasycona....:(((Moglabym tak siedziec przy kompie caly czas byle czuc troche bliskosci z Toba!!Ale wiem,ze szybko mina te dni i znowu bedziemy razem!!Wierze w to!!Kocham Cie szalenie mcno!!!Tesknie i mysle i aluje i jeszcze tsyiace innych rzeczy;P Buziaczki w ....hmmm...wiesz:):****
Talk.pl :: Wróć