62zachodyslonca - komentarze

Drugi zachód Słońca cz. 2

Jejq jaki jestem dumny z Ciebie Kochanie :*** Dostałaś piąteczkę z rodziny :DDD Tak bardzo się cieszę, że Moje Maleństwo jest taką zdolną Bestią :DDD (zresztą nigdy w to nie wątpiłem) ;P A co do mnie to miałaś rację, że słabo się uczyłem bo tylko 3+ :DP ale do przodu i to się liczy :D Wszyscy gorąco Cię pozdrawiają i trzymają za Ciebie kciuki :*** A mnie sie pytają jak żyję hihihi (głupie pytania, pewnie że tęsknię ale żyję na medal):DDD Poza tym niebawem siadam do zdrowia bo musze porządnie się za nie wziąć jak chcę się wykazać hihihi a nie iśc do niego i zapytać -pamięta mnie pan profesor?? to ja już może poprosze tę tróję hihihi ;P Teraz wyskoczę sobie z piesem i hmm... ooo Skarbie :DDD tararararara.... Mam tyrkę!!! :D:D:D Kasia zadzwoniła, że Jej ojciec potrzebuje tam na budowę więc od piątku zapitalam do tyrki :DDD Normalnie Kaśkę to tak wyściskam i upiję browarami, że masakra hihihi :D No dobra to ja czekam, aż się jakoś odezwiesz i sobie pogadamy na zasadzie akcja- reakcja i usłyszę Twój ciepły głos w głośnikach a narazie zawijam z Zipkiem :*** P.S. Byłem dzisiaj u Ciebie po to pismo dla wujka, a zwolnienie będziesz miała prawdopodobnie jutro więc po nie podskoczę i dam Juczyńskiemu :D P.S.2 JUPI!!!!!!!!!!!! Właśnie zadzwoniłaś Szkrabie :*** <3<3<3 Niewiarygodne jak bardzo strasznie okropnie się cieszę, że Cię usłyszałem :*** :))))) Nie posiadam sie wprost z radości !!!!!!!!! :DDDDDDDDD Skarbie- DZIĘKUJĘ :************ Tyle dla mnie znaczysz <3<3<3 Jesteś moim całym Światem :***** Aż cały sie zrobiłęm gorący, tak cieplutko, gdy Cię słyszę :))) Mógłbym z Tobą rozmawiać wieki (ale wiem, że to kosztuje:( )<3<3<3 Kocham Cię Karolinko kocham kocham kocham !!!!! <3<3<3 Myślę Tęsknię Kocham <3<3<3

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
22.06.2005 :: 19:39 :: pool-71-242-12-48.phil.east.verizon.net

Jeanine

Kotku...ja mam nadzieje,ze zyjesz na medlal!!Ale za ta rodzine to Ci glowke urwe:D:D Ni, nie, ciesze si strasznie,ze mamy to za soba!!A co do medalu,to moj wisi na lustrze razem z Twoimi zdjeciami:)Tesknie Tygrysku....:( Mocno kocham :***<3<3<3<3
21.06.2005 :: 14:55 :: ami121.neoplus.adsl.tpnet.pl

malka91

Siemka!! Chciałabym Cię zaprosić na pewną stronkę. Jest to takie młodzieżowe forum, ale dopiero się rozkreca, więc potrzebujemy więcej użytkowników. Jest tam wiele fajnych działów, w których możesz porozmawiać z innymi na każdy temat.
Adres: http://forum.jajko.net/ Jeszcze raz zapraszam i pozdrawiam :)

Talk.pl :: Wróć