Drugi zachód Słońca cz.1
Dzieńdobry Kochanie Najwspanialsze :***
Obudziłem się po tym jak zasnąłem jak stałem :DDD Ty pewnie właśnie położyłaś się śpiochać albo już dawno śpisz, bo jesteś bardzio zmęczona po podróży :*** Niezależnie od wariantu jaki ma miejsce życzę Ci Kochanie słodziutkich i spokojniutkich senków, które wierzę że zapewni Ci moje stale obecne przy Tobie serduszko, kolorowych i wygodnej pościeli Skarbie, żeby Cię nic nie gniotło ;D hihihi :*** Uwielbiam Cię Maleństwo taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo mocno (a zresztą co ja się wysilam skoro i tak literkami Ci tego nie jestem w stanie opisać... ale...) mooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooććććććććććnoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :*** <3<3<3 czujesz jak się do Ciebie przytulam i jak Cię gorąco utulam?? :*** a teraz poczuj jak Cię całuję, robi się tak nadzwyczajnie gorąco, że nasze usta zaczynają płonąć :*P <3<3<3 kocham Cię Karolinko <3<3<3 tęsknię za Tobą Skarbie Najdroższy :*** do zobaczenia <3<3<3 Myślę Tęsknię Kocham <3<3<3 |