62zachodyslonca - komentarze |
Pierwszy zachód Słońca cz.4 Oj Myszko Najpiękniejsza, ja już tracę głowę hihihi tak sobie wykombinowałem że skoro odlot z miasta rozpusty masz o 12 to osiem godzin lotu daje godzinę 18 w Phi a to dopiero o 20 :D Misialku dopiero Matula mnie uświadomiła że trochę krzywo liczę :D hihihi Jutro ładnie o 12 czyli hmm... Twojej 5 hihihi idę po nasze wpisy (indeksy dostała Jola :) ) a Ty sobie będziesz smaczniusio lulała i śniła o swoim Aniołku Mój Ty przepiękny Aniołeczku :*** <3<3<3 Myślę Tęsknię Kocham <3<3<3 |
|
Tak napisali inni: |
22.06.2005 :: 19:30 :: pool-71-242-12-48.phil.east.verizon.net Jeanine Tak,tak Kociaku, strasznie krzywo liczysz:P Ake i tak Cie kocham,chociaz to ja bede prowadzic rachunki w naszym domku:P Kochanie buziaki slodziutkie:*** Luv U much:****<3<3<3 |
20.06.2005 :: 20:50 :: ami121.neoplus.adsl.tpnet.pl malka91 Siemka!! Chciałabym Cię zaprosić na pewną stronkę. Jest to takie młodzieżowe forum, ale dopiero się rozkreca, więc potrzebujemy więcej użytkowników. Jest tam wiele fajnych działów, w których możesz porozmawiać z innymi na każdy temat.Adres: http://forum.jajko.net/ Jeszcze raz zapraszam i pozdrawiam :) |
Talk.pl :: Wróć |