62zachodyslonca - komentarze |
Pierwszy zachód Słońca cz.1 Dziś z samego ranka o 7.40 Moja Szkrabusia wyleciała do USA. Tej nocy spaliśmy razem. Kochanie dziękuje Ci, że mogłem się do Ciebie przytulić i czuć Twoje ciałko przy sobie. Maleństwo powitało mnie rano soczystym buziaczkiem w usteczka i... hihihi. Szaleństwo- tak najkrócej można opisać dzisiejszy poranek. Pomieszanie uczuć- chcę żebyś była szczęśliwa i spełniona Skarbie, bo wówczas i ja czuję się szczęśliwy i spełniony, ale zarazem coś w srodku, we mnie krzyczało, a raczej pruło puchę: ZOSTAŃ!!! Widziałem, że również miałaś sprzeczne odczucia co do tego wyjazdu- że chciałaś jechać żeby nie zawieść samej siebie, nie zmarnowac tego co już udało ci się osiągnąć, ale z drugiej strony kryłaś w sobie ogromny żal, że te osiem wydań piątkowego expressu spędzimy kontaktując się jedynie przez internet, że najchętniej pieprznęłabyś te walizki w kąt i stwierdziła, że ziemia się nie zawali jak nie pojedziesz, bylebyśmy tylko mogli czuć siebie nawzajem tak fizycznie. Ale zobaczysz Dziecinko, że Nasza Miłość jest w stanie przeżyć nie tylko takie wyjazdy, jest zdolna do o wiele większych poświęceń, jest ponadczasowa i ponadodległościowa:) Tak pięknie dziś wyglądałaś, cały czas mam obraz Ciebie przed oczami i tęsknię ogromnie Skarbie:*** Widzę Cię machającą zza tych wszystkich barierek, jak przesyłasz mi całusy- to było takie słodkie, nie sposób wyrazić słowami co wtedy czułem Kochanie. Jesteś taka dzielna. Jestem dumny że jestem Twoim facetem Kiti i dziękuję Ci za te wszystkie szanse jakie mi dałaś, które pozwoliły na to że nadal nim jestem :*** Mam nadzieję Kochanie, że kopniak za bardzo nie bolał, a dawka szczęścia w nim przekazana wystarczy na cały wyjazd z nawiązką :) hihihi Pamiętaj, że cały czas mamy siebie w serduszkach i nigdy, przenigdy nie zapomnę o Tobie Maleństwo, zawsze będę na Ciebie czekał z otwartymi ramionami <3 Jesteś Miłością Mojego Życia, Moim Światem, Wszystkim co mam, Najcenniejszym Skarbem :*** Żyję tylko dla Ciebie Kiti :*** <3<3<3 Kocham Cię Karolinko <3<3<3 Uważaj proszę na siebie Szkrabie :*** mhmmm tak Cię kocham przeogromnie <3<3<3 do usłyszenia już niebawem i być może do zobaczenia :))) <3<3<3 Myślę Tęsknię Kocham <3<3<3 |
|
Tak napisali inni: |
22.06.2005 :: 19:45 :: asz66.neoplus.adsl.tpnet.pl Maleństwo kocham Cię niesamowicie :*** Jesteś Moim Największym Skarbem, przy którym będę zawsze obecny i wiem że Ty przy mnie również, nie tylko zapachami ale serduszkami :*** <3<3<3 kocham Cię <3<3<3 |
22.06.2005 :: 19:21 :: pool-71-242-12-48.phil.east.verizon.net Jeanine Kochanie....to jest piekne:*Tak strasznie tesknie za Toba...nawet nie wiesz jak:( A wiesz ze ostatni calus nie byl przeslany przez barierke??Widzialam Cie przez szybe jak szlisie obok lotniska a ja zblizalam sie do bramki:)Kocham Cie szalenie!!<3 A najbardziej niesamowita rzecza tutaj jest to ze juz pierwszej nocy jak kladlam sie do lozka czulam Cie obok!!To dzieki temu ze moja koszulka pachniala Twoimi perfumami Kotku:**** |
21.06.2005 :: 18:38 :: fs186.internetdsl.tpnet.pl |
Talk.pl :: Wróć |